Storitve

storitveni program TigraZ našim širokim naborom storitev poskrbimo za celotno izvedbo strešne rešitve. S priznanimi strokovnjaki vam svetujemo ter poskrbimo za izvedbo vseh nadaljnjih del.

Tigra & Co. v svojem programu storitev zajema vrsto dejavnosti, s katerimi vam ob izvedbi strešne kritine lahko ponudimo le najboljše – brezplačno svetovanje in izračun, kvalitetno izvedbo, nizke konkurenčne cene, ter garancijo na vrsto naših storitev.

Naš program storitev zajema širok spekter vseh del, ki jih opravljamo za izvedbo takšnih ali drugačnih kritin, ter drugega programa.

 


Med najpogostejšimi storitvami za naše stranke vam tako lahko ponudimo:

Krovska in kleparska dela

Vsaka streha potrebuje svojo piko na i. S priznanimi izvajalci in kleparskimi izdelki visoke kakovosti poskrbimo za to, da bo vaša streha še bolje počela to, v čemer je najboljša. Poglejte si naše kleparske izdelke.

Izdelava zelenih kritin

Čut do narave se je predvsem inovativnimi metodami izvedbe ravne strehe pokazal pri ozelenitvi strešnih površin. Z zeleno kritino lahko varno in estetsko zaščitite svoj dom, a kljub temu ostanete v stiku z naravnim zelenjem. Preberite več o zelenih kritinah.

Montaža strešnih oken

Kljub preprosti funkcionalnosti strešnih oken, pa se sama montaža lahko izkaže za težak zalogaj, saj mora biti vgradnja pod oken kotom še toliko precizneja in resnično dobro izolativna. Zaupajte jo izkušenim strokovnjakom! Preverite Roto strešna okna in Velux strešna okna.

Vpihovanje celuloze

Celulozna izolacija lahko dobro opravi svoje delo, le če je izvedena v skladu z predpisi proizvajalca. Z izkušnjami iz tega področja vam jamčimo da svoje delo v tej branži opravimo najbolje. Preberite več o celulozni izolaciji.

Tehnično svetovanje

Ekipa inžinerjev je ves čas pripravljena na vaše vprašanje. Znanje in izkušnje tukaj štejejo največ – in ker razumemo vašo skrbi, bomo vso energijo vložili v to, da skupaj najdemo najboljšo rešitev.

 


V sklopu storitev opravljamo tudi druge izvedbe strešnih in sorodnih del. Pokličite nas na 02 872 33 10 ali pa nam pišite na info@tigra.si in zahtevajte več informacij!