O podjetju

Tigra LogoTigra & Co. d.o.o.
Podjetje za trgovino, inženiring in gradbeništvo
Meža 134, 2370 Dravograd

Tel: 02 872 33 10
Fax: 02 872 33 18
E-mail: info@tigra.si

http://www.tigra.si

Smo podjetje z izkušenimi strokovnjaki za prodajo strešnih kritin in pokrivanje streh ter celotnim servisom prilagojenim Vašim potrebam. Svetujemo Vam pri vseh tehničnih vprašanjih, povezanih z uporabo izdelkov iz našega prodajnega programa.

Tigra & Co. d.o.o. sedež podjetja

Za Vas smo priskrbeli široko ponudbo strešnih kritin od betonskih, glinenih do raznih drugih, ki so v tem trenutku na tržišču za ravne in strme naklone.

Vse vzorce kritin si lahko ogledate v našem prodajnem centru, kjer Vam bomo postregli še z dodatnimi informacijami, in vam po predloženih načrtih brezplačno računalniško izračunali potrebno količino strešnikov in pripadajočih elementov v skladu s standardi in tehničnimi predpisi ter za celotno strokovno izvedbo pokrivanja strehe napravili stroškovni izračun – kompletno s kleparskimi deli po konkurenčnih cenah.

Tigra & Co. skladiščeZato nas čimprej pokličite na 02 872 33 10 ali pa nam pišite na info@tigra.si - ali pa nas obiščite na sedežu podjetja na naslovu Meža 134 v Dravogradu. Veselimo se vašega obiska!