Velux strešna okna

Velux strešna oknaStrešna okna Velux veljajo kot simbol za kakovostna in vzdržljiva strešna okna, ki prepuščajo veliko svetlobe, in hkrati poskrbijo za dobro izolacijo in dobro prezračevanje.

Z več kot 70 letno tradicijo se je Velux s svojimi mansardnimi rešitvami pridobil sloves enega najboljših proizvajalcev strešnih oken, ki z svojimi inovacijami skrbi za vedno učinkovitejše strešne rešitve.

S pravilno zasnovo mansarde lahko vaše podstrešje postane udoben bivalni prostor, ki je hkrati energijsko učinkovit, ter tudi v koraku s sodobnimi trendi. Veliko svetlobe dokazano vpliva na boljše počutje, prav tako pa je naravna svetloba ključna pri izkoriščanju naravnih virov. Podjetje Velux poleg svojega programa strešnih oken ponuja tudi svetovanje, ter širok nabor orodij za simulacijo vgradnje strešnih oken.

V podjetju Tigra & Co. smo se specializirali za prodajo in vgradnjo strešnih oken Velux, saj so vse pogostejša izbira naših strank.

Zahtevajte cenik Velux strešnih oken in brezplačen informativni izračun na 02 872 33 10 ali info@tigra.si!

 


Prodajni program – Velux strešna okna

1. GGL – klasična lesena strešna okna

Velux GGL strešna okna Strešna okna iz naravnega borovega lesa. Zelo kakovosten les prostoru podari slog in občutek udobja.

 • Ročno upravljanje okna z ročico na zgornji strani krila.
 • Dvostopenjsko odpiranje; najprej se odpre prezračevalna loputa, nato okno.
 • Standardna zasteklitev z lepljenim notranjim steklom in kaljenim zunanjim.
 • Okno se v svojem okviru lahko zavrti za 160°, kar olajša čiščenje.
 • Na zunanji strani so leseni deli okna zaščiteni z aluminijem v temno sivi barvi.
 • Les je impregniran in dvoslojno lakiran z brezbarvnim lakom na vodni osnovi.

 

2. GGU – plastificirano strešno okno s sredinskim vpetjem

GGU strešna okna Velux
Sredinsko vpeto strešno okno GGU je primerno za prostore s povečano zračno vlago, na primer kopalnice in kuhinje oziroma prostor, kjer si želite bela okna.

 • Izdelano iz lepljene lesene sredice bora, oblite z belim poliuretanom.
 • Standardna zasteklitev z lepljenim notranjim steklom in kaljenim zunanjim.
 • Ročno upravljanje okna z ročico na zgornji strani krila.
 • Dvostopenjsko odpiranje; najprej se odpre prezračevalna loputa, nato okno.
 • Dvojno tesnenje med krilom in okvirjem okna.
 • Na zunanji strani so plastificirani deli okna zaščiteni z aluminijem v temni sivi barvi.
 • Vodotesno in brez vzdrževanja.

 

3. INTEGRA® – inteligentno strešno okno

Velux Integra strešno oknoElektrično upravljano strešno okno INTEGRA za vse tiste, ki hočete več. Za njegovo upravljanje je uporabljena najsodobnejša tehnologija IO homecontrol. Primerno za visoko vgrajena okna in prostore, kjer je potrebno pogosto zračenje.

 

 

 

 

 

4. GZL – sredinsko vpeto leseno strešno okno z zračno režo

Strešno okno Velux GZLSredinsko vpeto leseno strešno okno z zračno režo je primerno za manj zahtevne prostore, na primer hodnike, shrambe, stopnišča ali kot dodatno okno v prostorih, kjer je že vgrajeno vertikalno okno.

 

 

 

 

 

5. Izolacija BDX – izolacijski vgradni set

Velux izolacija BDXIzolacijski okvir zmanjšuje toplotne izgube z odpravo toplotnih mostov med oknom in strešnim materialom. Sekundarni priklop oblikuje učinkovito tesnilo med oknom in notranjostjo strehe ali izolacije v njej. Drenažni žlebič nad oknom odvaja vodo, ki teče navzdol po strehi.

10 let garancije na strešna okna pri uporabi izolacijskega set BDX!

 

 

 

 

6. Vgradne obrobe – samostojne in kombi obrobe za vgradnjo

Vgradne obrobe VeluxNaša paleta okenskih obrob zagotavlja vremensko odporno tesnjenje med vašim strešnim oknom in streho. Vsako strešno okno potrebuje obrobo za zagotavljanje varnega in učinkovitega odvajanja vode. Zaradi tega dejstva je Velux poenostavil izbiro prave obrobe za vaš strešni material in različico okna.

Obrobe so na voljo v aluminiju, bakru in titanijevi cinkovi pločevini.

 

 

 

7. Senčila in rolete Velux

Velux Siesta senčiloSiesta senčilo
Siesta senčilo popolnoma zatemni prostor tudi v najmočnejšem soncu. Senčilo ima na zunanji strani metalizirano plast, ki odbija sončne žarke in tako ustvarja ugodne bivalne razmere. Zelo primerno je za spalnice in otroške sobe, oz. tam kjer potrebujete zatemnitev.

 

 

Velux notranji roloRolo (notranji)
Dekorativni in praktični roloji z vodili vam omogočajo zasebnost in nudijo osnovno zaščito pred premočno sončno svetlobo. Priporočamo za prostore, kjer potrebujete senčenje in dekoracijo. Vodila omogočajo zaustavitev roloja v poljubnem položaju. Subtilno obarva in razprši svetlobo, ki vstopa v prostor.

Enostavna vgradnja s Pick&Click!® sistemom.

 

Zunanje senčilo VeluxZunanje mrežasto senčilo
Zunanje mrežasto senčilo je napeto na zunanji strani, nad steklom. Zadržano sončno toploto odda v zrak, ne preprečuje pa pogleda na okolico. Je učinkovita zaščita pred sončno toploto. Senčilo zelo preprosto upravljamo iz notranje strani. Ko ga ne uporabljamo (oblačni dnevi ali pozimi) je neopazno spravljeno pod zgornjo kapo obrobe.

 

 


Za vse dodatne informacije glede Velux strešnih oken smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@tigra.si ali na telefonski številki +386 (0)2 872 33 10. Zahtevajte katalog in cenik s ponudbo Velux strešnih oken še danes!