Strešne kritine

V podjetju Tigra & Co. smo se z leti specializirali in nabrali obilo izkušenj za kakovostno izvedbo strešne kritine. Število objektov, na katerih smo sodelovali sami in preko pogodbenih izvajalcev je v zadnjih leto strmo naraslo, saj že samo na področju koroške skrbimo za strešne kritine celotne regije. V podjetju skrbimo za kakovost pri izvajanju naših del, za kar smo prejeli tudi certifikat SQ (Slovenian Quality) in veliko pozornosti namenimo že samemu načrtovanju in inženiringu določenega objekta – za vse vrste kritine, od najmanjših pa do največjih.

Strešna kritina mora biti že zaradi prvotne namembnosti izdelana z veliko mero pozornosti, ter vedno zagotoviti najboljše, saj zagotavlja primarno zaščito pred vremenskimi pojavi. Toča, dež, sneg, zmrzal, močno sonce itd. predstavljajo še za tako dobro kritino dovolj velik zalogaj, da je pred nakupom strešne kritine zelo pomembno vrhunsko planiranje in načrtovanje, ter vsekakor pravilna izbira strešnikov. V našem podjetju vam bomo ne glede na vrsto objekta brezplačno svetovali, ter vam napravili brezplačen izračun strehe in tako poskrbeli, da bo izvedba vaše strešne kritine ugodna, sama kritina pa primerna za vse razmere.

V naši redni ponudbi strešne kritine tako sodelujemo z znanimi proizvajalci, saj le tako lahko zagotovimo prvovrstno kakovost pri izvedbi strešne kritine:

Tondach

Tondach strešne kritine

 

Ruukki

Ruukki strešne kritine

 

Bramac

Bramac strešne kritine

 

Creaton

Creaton strešne kritine

 

Italpannelli

Italpannelli strešne kritine

 


V prodajnem programu pa ponujamo tudi strešne kritine drugih proizvajalcev, za več informacij nas kontaktirajte na info@tigra.si ali na telefonsko številki +386 (0)2 872 33 10