Tondach strešne kritine

Tondach strešne kritineTondach je vodilni proizvajalec strešne kritine v vzhodni in srednji Evropi. Strešne kritine Tondach zaznamujejo visoka kakovost izdelkov, priznana strokovnost, naravne in inovativne rešitve.

Strešniki Tondach so iz naravnega materiala – gline, kar omogoča strehi izjemno obstojnost in podaljšano življenjsko dobo. Škodovati ji ne morejo niti teža snega, niti toča – zaradi svoje naravne sestave pa brez kemijskih dodatkov tudi po več desetletjih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom obdržijo briljantnost prvega dne.

Za vse izdelke Tondach kritine proizvajalec jamči s 33 leti garancije in še dodatno garancijo proti zmrzali, za poškodbe zaradi zmrzali, ki so dokazano nastale kot posledica napake v materialu.

Podjetje Tigra & Co. je dolgoletni partner Tondach strešnih kritin – v svojo ponudbo pa vključuje vse od izračuna, svetovanja, nabave kritine, do končne montaže. Z zanesljivim partnerstvom lahko naravna opečna kritina Tondach polepša in zavaruje tudi vaš dom.

Za prijazen dom, prijazna streha. Tondach. Naravna opečna kritina.

Zahtevajte svoj katalog Tondach in brezplačen informativni izračun na 02 872 33 10 ali info@tigra.si!

 


Prodajni program – Tondach strešne kritine

1. Tondach Vlečeni strešniki

Tondach strešne kritine BobrovecTondach Bobrovec
Bobrovec je gladki, vlečeni strešnik, klasične lepote, preprost in nevsiljiv. Spada med najbolj tradicionalne strešnike in je na razpolago v številnih oblikah, kot segmentni, koničasti, gotski, cerkveni ter model Steyr (bombiran).

 

 

Tondach Bobrovec ravno rezan strešnikTondach Bobrovec ravno rezan
Bobrovec ravno rezan je tipična varianta gladkega vlečenega strešnika z ravnim zaključkom, kar daje strehi geometrični karakter in jo optično razvleče po dolžini. Na razpolago je tudi kot zaobljen, cerkveni in model Steyr.

 

 

2. Tondach Vlečeni zarezniki

Tondach strešne kritine Zarezani BobrovecTondach Zarezani Bobrovec
Zarezni Bobrovec je zelo priljubljena oblika opečnega strešnika. Odlikuje ga velika kakovost in majhna poraba. Vlečeni strešnik je izdelan s stranskima zarezama, profilirano površino in majhnima luknjama, ki potekata skozi celotno dolžino strešnika.

Primeren za naklone od: 35° brez oz. 30° s sekundarno kritino (izolacijsko folijo).

 

Tondach Zarezani Bobrovec valovitiTondach Zarezani Bobrovec valoviti
Zarezni Bobrovec valoviti je zelo priljubljena oblika opečnega strešnika. Odlikuje ga velika kakovost in majhna poraba. Vlečeni strešnik je izdelan s stranskima zarezama, profilirano površino in majhnima luknjama, ki potekata skozi celotno dolžino strešnika.

Primeren za naklone od: 35° brez oz.30° s sekundarno kritino (izolacijsko folijo).

 

Tondach strešne kritine Vlečeni zareznikVlečeni zareznik
Vlečeni zareznik je zelo priljubljena obliki opečnega strešnika. Odlikuje ga velika kakovost in majhna poraba. Vlečeni strešnik je izdelan s stranskima zarezama, profilirano površino in majhnima luknjama, ki potekata skozi celotno dolžino strešnika. Vzdolžna rebra na spodnji strani mu omogočajo boljše zračenje.

Primeren za naklone od: 35° brez oz. 30° s sekundarno kritino (izolacijsko folijo).

 

3. Tondach Stiskani zarezniki

Tondach strešne kritine Stiskani zarezniki

V prodajnem programu stiskanih zareznikov vam lahko kot učinkovito celostno strešno rešitev proizvajalca Tondach ponudimo naslednje modele:

 • Landdach
 • Landdach verschiebeziegel
 • Fidelio
 • Mulde verschiebeziegel
 • Strangfalz gepresst
 • Ikarus
 • Mediteran Plus

 

4. Tondach Stiskani zarezniki – veliki format

Tondach stiskani zarezniki veliki format
V prodajnem programu stiskanih zareznikov velikega formata vam lahko kot učinkovito celostno strešno rešitev proizvajalca Tondach ponudimo naslednje modele:

 • Sulm verschiebeziegel
 • Carmen
 • Figaro
 • Norma
 • Wiener Norma
Tondach streha - 33 let garancije

 


Za vse dodatne informacije glede strešne kritine Tondach smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@tigra.si ali na telefonski številki +386 (0)2 872 33 10. Zahtevajte katalog in cenik s ponudbo Tondach strešne kritine še danes!